Хороший 7,3
базуючись на 1660 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 1660 відгуків
  • Чистота 6,9
  • Зручності 6,5
  • Розташування 8,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,2
  • Робота персоналу: 7,2
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 6,6
Сортувати за

Richard з Філіппіни
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
You get what you pay for
You get what you pay for
Переглянуто 04 травня 2016

Richard з Філіппіни
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
You get what you pay for
you get what you pay for
Переглянуто 04 травня 2016

Lukas з Швейцарія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Nice clean rooms, very nice garden
Nice rooms in the middle of everything, but still calm and with a very nice pool /garden
Переглянуто 02 травня 2016

Sumendra з Індія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
awesome !!
very nice resort !
Переглянуто 22 квітня 2016

Eva з Індонезія
Поїздка вдвох
Делюкс Oasis
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2015 р.
Very good, close to the central of city
The hotel is nice, a lot of trees, and my room is in front the pool. Lovely stay!
Переглянуто 21 квітня 2016

Darryl з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з балконом
Зупинявся на 7 ночей в Квітень 2016 р.
Great location, friendly staff
Some items not available from restaurant as advertised Great location, nice pool and setting
Переглянуто 19 квітня 2016

Darryl з Австралія
Поїздка вдвох
Делюкс Oasis
Зупинявся на 7 ночей в Квітень 2016 р.
Great location
Menu both food and beverage needs to be improved, A lot of items advertised were not available at the time of stay
Переглянуто 19 квітня 2016

Vijayakumar з Сінгапур
Сім"я з малими дітьми
Делюкс Oasis
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Great location and clean room
Disappointed with the breakfast. Nothing much for Muslim guests.
Переглянуто 18 квітня 2016

Tommy з Малайзія
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Rude staff
I was checking in and I had book 5 rooms but the front desk told me I only book 4 Rooms, which was a lie as I had show her all my confirmation from agoda, And the staff with a awfully angry face tells me NO! Only 4 rooms. And again I showed her my booking and she insisted no, I then told her to call agoda, but she told me to call instead. This moment I was really angry and told her off that they should call not me, as I have paid and it's their job to check. But in the end I still ended up calling agoda my self. Apart from that when I was told to pay 800thb for deposit I was told credit card was not allow and it's their hote policy. Overall I was really disappointed on the whole issue of delayed checkin and that I had to call agoda myself. Worst experience ever in Phuket for me Totally disappointing !
Переглянуто 18 квітня 2016

Anthony з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2016 р.
Happy with overall stay
This is the second time I've stayed at this hotel. Overall I'm happy with value and location
Переглянуто 12 квітня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: