Фантастичний 8,1
базуючись на 116 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 116 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 8,0
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 8,5
  • Ціна-якість 8,6
  • Страви/Організація харчування: 6,6
Сортувати за

MONIKA з Польща
Пара
Королівський номер підвищеного комфорту
Зупинявся на 6 ночей в Березень 2014 р.
Pobyt uwazam za udany,
obsluga, czystosc, bliskosc na plaze
Hotel zadbany choc pokoje malutkie a balkon jeszcze mniejszy(na jedna osobe) my widoku zadnego nie mielismy ani z balkonu ani z okna, tylko podworko i stary budownictwo w bliskosci 2 metrow, blisko na plaze lecz do centrum Patong trzeba isc ok 10-15 min co jest uciazliwe jesli co wieczor chcialoby sie gdzies wyjsc choc jezdza tam czesto taxi wiec jak ktos ma wybor to nie ma problemu :),obsluga bardzo mila w szczegolnosci jedna dziewczyna zwariowana i bardzo pomocna w wielka ulewe bez namyslu pozyczyla nam parasol-zyczliwa uprzejma- zaluje ze nie zapytalam o imie ale kazdy sie domysli jak tam pojedzie zawsze mowi glosno "halooo" :))
Переглянуто 03 квітня 2014

ian з Великобританія
Група
Сімейний поєднаний номер, 2 кімнати
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Nice little find
Nice little find . Out the way from bangla so you can sleep but not too far to walk . Will stay again . All restaurants and 7/11 close by
Переглянуто 13 квітня 2016

david з Канада
Пара
Стандартний королівський номер
Зупинявся на 8 ночей в Грудень 2015 р.
Clean place
location to beach, staff, clean
It is a great location for the beach short walk rooms clean staff were great for helping people. Room was a little small we got but you never know when you get a good price on a room it is what it is ones they can not fill.
Переглянуто 04 січня 2016

Rachel з США
Пара
Стандартний королівський номер
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2015 р.
Great Location
Great Location, Friendly Staff, Good Massages In-House
Our bedding had some stains on it, but we enjoyed our stay otherwise. The hotel is in an excellent location, super accessible to the beach and shopping. I also got a great oil massage at the hotel. Good value overall!
Переглянуто 01 березня 2015

ADIMAN з Малайзія
Група
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Value for money
halal food access, distance to the beach, friendly staff
Переглянуто 04 лютого 2015

Geoffrey з США
Пара
Зупинявся на 14 ночей в Серпень 2014 р.
Simple but clean
Clean, affordable, and friendly staff
Its a simple place, but very clean and affordable. It gets a bit noisy outside but that's what you get for being in Patong. The staff is friendly and helpful. There isn't much to it, but its a great place to stay for cheap.
Переглянуто 02 лютого 2015

Dalibor з Австралія
Пара
Стандартний королівський номер
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
Great location
Location and price. Staff are awesome.
Переглянуто 21 жовтня 2014

Tommy з Швеція
Пара
Стандартний королівський номер
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2014 р.
close to the beach
location, clean rooms, nice staff
We have stayed a few times in this hotel because of the perfect location close to the beach, the clean rooms and the nice staff
Переглянуто 08 вересня 2014

Paul з Великобританія
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2014 р.
Terrible
None
Shower did not work all the time we were there. Safety box broken, Staff poor response to problems.
Переглянуто 27 травня 2014

Alexey з Казахстан
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Березень 2014 р.
Rooms near the roads are very noisy.
location,staff,clean
The staff changed room,because room near the road too noisy.However,the hotel was clean and beautiful.
Переглянуто 12 травня 2014


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: