Повернутися до інфо готелю

Фантастичний 8,1
базуючись на 115 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 115 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,6
  • Зручності 8,0
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,5
  • Ціна-якість: 8,6
  • Страви/Організація харчування: 6,6
Сортувати за

MONIKA Z. з Польща
Поїздка вдвох
Зупинявся на 6 ночей в Березень 2014 р.
Pobyt uwazam za udany,
obsluga, czystosc, bliskosc na plaze
Hotel zadbany choc pokoje malutkie a balkon jeszcze mniejszy(na jedna osobe) my widoku zadnego nie mielismy ani z balkonu ani z okna, tylko podworko i stary budownictwo w bliskosci 2 metrow, blisko na plaze lecz do centrum Patong trzeba isc ok 10-15 min co jest uciazliwe jesli co wieczor chcialoby sie gdzies wyjsc choc jezdza tam czesto taxi wiec jak ktos ma wybor to nie ma problemu :),obsluga bardzo mila w szczegolnosci jedna dziewczyna zwariowana i bardzo pomocna w wielka ulewe bez namyslu pozyczyla nam parasol-zyczliwa uprzejma- zaluje ze nie zapytalam o imie ale kazdy sie domysli jak tam pojedzie zawsze mowi glosno "halooo" :))
Переглянуто 03 квітня 2014

ian S. з Великобританія
Група
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Nice little find
Nice little find . Out the way from bangla so you can sleep but not too far to walk . Will stay again . All restaurants and 7/11 close by
Переглянуто 13 квітня 2016

david B. з Канада
Поїздка вдвох
Зупинявся на 8 ночей в Грудень 2015 р.
Clean place
location to beach, staff, clean
It is a great location for the beach short walk rooms clean staff were great for helping people. Room was a little small we got but you never know when you get a good price on a room it is what it is ones they can not fill.
Переглянуто 04 січня 2016

Rachel H. з США
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2015 р.
Great Location
Great Location, Friendly Staff, Good Massages In-House
Our bedding had some stains on it, but we enjoyed our stay otherwise. The hotel is in an excellent location, super accessible to the beach and shopping. I also got a great oil massage at the hotel. Good value overall!
Переглянуто 01 березня 2015

ADIMAN M. з Малайзія
Група
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2015 р.
Value for money
halal food access, distance to the beach, friendly staff
Переглянуто 04 лютого 2015

Geoffrey A. з США
Поїздка вдвох
Зупинявся на 14 ночей в Серпень 2014 р.
Simple but clean
Clean, affordable, and friendly staff
Its a simple place, but very clean and affordable. It gets a bit noisy outside but that's what you get for being in Patong. The staff is friendly and helpful. There isn't much to it, but its a great place to stay for cheap.
Переглянуто 02 лютого 2015

Dalibor K. з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
Great location
Location and price. Staff are awesome.
Переглянуто 21 жовтня 2014

Tommy D. з Швеція
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2014 р.
close to the beach
location, clean rooms, nice staff
We have stayed a few times in this hotel because of the perfect location close to the beach, the clean rooms and the nice staff
Переглянуто 08 вересня 2014

Paul C. з Великобританія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 4 ночей в Лютий 2014 р.
Terrible
None
Shower did not work all the time we were there. Safety box broken, Staff poor response to problems.
Переглянуто 27 травня 2014

Alexey M. з Казахстан
Поїздка вдвох
Зупинявся на 5 ночей в Березень 2014 р.
Rooms near the roads are very noisy.
location,staff,clean
The staff changed room,because room near the road too noisy.However,the hotel was clean and beautiful.
Переглянуто 12 травня 2014