Хороший 7,1
базуючись на 1155 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 1155 відгуків
  • Чистота 7,2
  • Зручності 6,7
  • Розташування 7,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 6,9
  • Послуги 7,1
  • Ціна-якість 7,4
  • Страви/Організація харчування: 7,0
Сортувати за

Sukunya з Таїланд
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Листопад 2015 р.
Good
Good
Переглянуто 11 червня 2016

Man з Малайзія
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Clean and comfortable
Nice room, clean, quiet and comfortable
Переглянуто 09 червня 2016

TEO з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Сімейний з кондиціонером
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
Location
Location and staf very good.the breakfast also very nice
Переглянуто 07 червня 2016

TEO з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
staf and location
Everything in this hotel very good.
Переглянуто 07 червня 2016

TEO з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2016 р.
View to this hotel
Everything was very good. I prefer stay here.
Переглянуто 07 червня 2016

maxime з Франція
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Average hotel
The room was not so clean and with strong humidity smell. The location was quite nice close to some good restaurants.
Переглянуто 16 травня 2016

WONG з Малайзія
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Excellent hotel in Surat Thani Town
I book this when I return to Koh Samui stay overnight to catch flight at Surat Thani at early morning. The hotel is very comfortable. The hotel was in the heart of the city and not hard to find. It is located near many restaurants and bars as well there is a family mart in front of the hotel. The hotel food is not expensive and room was nice in a reasonable price condition. The breakfast here to choose lot of good. The staff performance is acceptable.
Переглянуто 09 травня 2016

Monticha з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Price
I had paying more than the regular price from local sign for advertising around the town same room type & everything
Переглянуто 28 квітня 2016

Graham з Ірландія
Поїздка вдвох
Підлітковий люкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
For the money....
It was a good value hotel, and the location was ideal for us, just stopping over for a night. My two issues were the rock hard beds, and the air con - had to turn it on until unbearable, then off until unbearable etc all night. Shower was poor, and we also left a bottle of gin in the fridge which the staff never mentioned as they checked the room when we were having breakfast.
Переглянуто 31 березня 2016

Teo з Малайзія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
okok
cleanliness can be better
Переглянуто 28 березня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: