Дуже хороший 8,0
базуючись на 767 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 767 відгуків
  • Чистота 8,0
  • Зручності 6,7
  • Розташування 8,6
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Робота персоналу: 8,2
  • Ціна-якість 8,1
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

HA з В'єтнам
Ділова поїздка
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2013 р.
Convenient location; value for money
Location; friendly staff; clean room
I was quite happy with my stay at this hotel. Even though there were not many facilities however I enjoyed staying there.
Переглянуто 13 серпня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

yvette з Франція
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Липень 2014 р.
hotel Hanoi
Location clean price
Very good it was our 3rd stay in this hotel
Переглянуто 09 серпня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kiung з Малайзія
Сім"я з малими дітьми
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Липень 2014 р.
Strategic location, value for money...
It's location is strategic, near to downtown shopping. Friendly staff and helpful! Enjoy staying and thank you.
Переглянуто 01 серпня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Phillip з Австралія
Поїздка вдвох
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2014 р.
effectivement management
the manager, the location and the price of the rooms
Great to see a manager who takes his responsibilities seriously and who listens carefully to returning customers' constructive criticism. Staff is young and not yet well qualified and manager is working seriously to improve standards. It is a place where your ideas will be take into consideration and where customers can receive individual attention. Manager has the skills to solve issues and this is important.
Переглянуто 21 липня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Peter з Австралія
Поїздка вдвох
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2013 р.
Best Budget hotel around in hanoi
Cheap, Comfortable, Easy to get to, Central
The stay was excellent, room was more than adequate for the money. The breakfast was very poor though and don't bother booking a breakfast- no worth it. Very good staff with good english. Organised tours and taxis.
Переглянуто 19 липня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lisa з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2014 р.
Great value and friendly staff.
The room, staff and food
Great value and lovely room. The staff were very helpful.
Переглянуто 17 липня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kok з Сінгапур
Ділова поїздка
Покращений Стандарт з виглядом на місто
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2014 р.
Repeated stays here
Small and Cosy Room
My second or third stay in hotel. Not disaapointing for the price
Переглянуто 21 червня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ROB з Австралія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2014 р.
Excellent Hotel with very professional staff
Value for money, room comfort and excellent staff
Arrived early in morning and straight away given our room without having to wait. Location is excellent and visitors can walk to shopping areas and restaurants. The staff are excellent and friendly and speak excellent English. We would highly recommend this hotel to travelers. We have been to many hotels in Vietnam over past 10 years and this is a very very good one.
Переглянуто 11 червня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ahmad з Саудівська Аравія
Сім"я з малими дітьми
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2014 р.
nice
everything
very nice
Переглянуто 04 червня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Vincent з США
Індивідуальний мандрівник
Представницький номер Прем'єр з видом на місто
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2014 р.
Great location, clean
Location, friendly staff, good breakfast
Overall a quality stay centrally located. Would definitely stay again.
Переглянуто 30 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: