Чудовий 9,1
базуючись на 266 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Чудовий



із 266 відгуків
  • Чистота 9,2
  • Зручності 8,5
  • Розташування 9,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 9,0
  • Послуги 9,4
  • Ціна-якість 9,2
  • Страви/Організація харчування: 8,3
Сортувати за

Valery з Білорусь
Група
Королівське ліжко підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
good place
Polite staff, clean room, nice breakfast
Переглянуто 20 лютого 2016

Yeaw з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Королівське ліжко підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Січень 2016 р.
Friendly and warm staff
When I arrived at the hotel, the front staff were very friendly and introduce me to the hotel with welcome drink and fruits. They even recommended me to their 1-day halong bay trip. Everything in the hotel room was good, I just find that the kettle was a bit small. However, the halong bay trip was not very well, but the manager was very nice and asked me about the trip the following day. I feel that they care for their guests and it is recommending. Wifi is working well and breakfast was standard, but was good.
Переглянуто 26 січня 2016

Walter з Аргентина
Пара
Делюкс з ліжком розміру "king" або 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Very good hotel with excellent location.
Location, staff, cleanness
Переглянуто 03 січня 2016

Kim з Малайзія
Сім'я з дорослими дітьми
Сімейні апартаменти
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2015 р.
General
good location, Good Breakfast choice
Very poor water pressure for shower especially at 6th floor.
Переглянуто 31 грудня 2015

CHEE з Малайзія
Сім'я з маленькими дітьми
Делюкс з ліжком розміру "king" або 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Excellent Service and Food
Staff and manager are very friendly, Breakfast is excellent and Rooms are clean
This is a highly recommended hotel if you happen to stay in old quarter. We in a group of 17 persons (families with young children) really love the breakfast provided by the hotel. The breakfast is really 5 star. The manager Julia and Bruce are very friendly and helpful. We all really enjoy staying here.
Переглянуто 28 грудня 2015

Wei з Сінгапур
Пара
Королівське ліжко підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Nice location and good staff
location, staff service and cleaniness of room
Переглянуто 30 листопада 2015

SENG з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з ліжком розміру "king" або 2 односпальними ліжками
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2015 р.
Pleasant Stay
Helpful, Clean, Good location
Though the room is a bit smaller than expected, but clean. Bruce was very helpful. Tour, exchange money all can do it here, no need to hunt around. Sometimes booking tour from hotel can get a special guest rate and guarantee what you will get in your tour package. I am satisfied with everything.
Переглянуто 11 листопада 2015

Benjamas з Таїланд
Пара
Королівське ліжко підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Жовтень 2015 р.
Nice small hotel in the middle of old town Hanoi
Clean room, helpful staff and location
We had a nice stay. This is a return visit. While the hotel is still nice, it had sadly begun to age a bit. Hopefully the hotel will prioritize maintainance going forward.
Переглянуто 03 листопада 2015

Oscar з США
Індивідуальний мандрівник
Королівське ліжко підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2015 р.
Hanoi stay
Comfort and breakfast
Переглянуто 01 листопада 2015

Douglas з США
Пара
Королівське ліжко підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2015 р.
Great base for Saigon
Breakfast, 2 blocks to the markets, across the park from the backpackers district: close enough for easy access, but far enough to escape the noise.
This was our 3rd stay at Asian Ruby. Breakfast has always been great. Fresh fruit as well as Asian and Western selections. The Late night Circle K across the street is really nice if you are arriving late in the evening like we usually do. The staff speaks excellent English and provides good directions for exploring the local area. Rooms are a bit small, but have all the necessary amenities. We had a great stay.
Переглянуто 21 жовтня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: