Фантастичний 8,5
базуючись на 593 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 593 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 6,8
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

sue з Австралія
Група
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2014 р.
hanoi break
position.staff and help
Was okay rooms on all side.but the staff were very helpful
Переглянуто 09 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Malcolm з Австралія
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2014 р.
Excellent location
location, price, helpfulness
Excellent hotel in just the right location for the best part of Hanoi. We enjoyed all things about this hotel, and the streets around it.
Переглянуто 07 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maryanne з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Description of facilites is deceptive.
Staff friendliness and professionalism
Description of facilities states spa, sauna etc available. Implies these are on site when they are in fact at another location in the city and they incur extra costs.This needs to be stated more clearly as I chose this hotel wanting to use their spa and sauna on site.
Переглянуто 05 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sirinut з Таїланд
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2014 р.
Incorrect charge for mini bar items
location, cleanliness, quietness
The stay was alright but was surprised that our window/lake view room was not available on the first night we arrived. Subsquently when we enquired and was moved into a room with a window, it faced out into an internal courtyard and not lake view as advertised. As we moved from the first room to the second room, housekeeping said we took snack from the mini bar which we did not. It took a while for us to get the incorrect charge waived when checking out.
Переглянуто 01 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

GEE з Сінгапур
Група
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Excellent
Staff is very nice. Location is very good. Room condition is very nice especially I like the shower.
Excellent stay. Staff is very very friendly and helpful. The food for breakfast is great and the service is excellent. Will definitely come back again to the same hotel in my next trip and would recommend to my friends.
Переглянуто 01 січня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Marc з Сінгапур
Пара
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2014 р.
Value for money with great location
Value, comfort, location
Pleasant experience. Hotel is very near Hoan Kiem Lake and the Old Quarter, with lots of amenities within walking distance. Bellboys are attentive and polite, but counter staff may come across as pushy especially when trying to upsell personal transport packages - these are better off bought from local service shops. Other than that, would highly recommend this hotel.
Переглянуто 30 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

andrew з Нова Зеландія
Сім'я з дорослими дітьми
Сімейний люкс з балконом
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2014 р.
Family stay
Excellent position with helpful staff
Very enjoyable stay
Переглянуто 29 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

KELINE з Сінгапур
Сім'я з дорослими дітьми
Апартаменти з балконом
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Walking distance to night market
Friendly, Helpful staff and keen to help
Comfortable and good friendly but breakfast is same food everyday
Переглянуто 25 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cheong з Малайзія
Група
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Грудень 2014 р.
Good value for money
Price, Cleanliness, service
Pleasant and enjoyable. It is also very conveniently located. Hotel is very clean. Big and clean bathroom. Good service.
Переглянуто 17 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tony з Індонезія
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2014 р.
Should be a list in each room for free/charge item
Location, food, clean
Good
Переглянуто 17 грудня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: