Фантастичний 8,5
базуючись на 593 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 593 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 6,8
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Послуги 8,7
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Nur з Сінгапур
Група
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Червень 2014 р.
Spacious room, a few minutes to Hoan Kiem Lake
location, staff, room
The staff are all friendly and very welcoming. The room that was assigned to my friend and I was VERY spacious. The other rooms were not so lucky. Overall, we had a good stay at Gondola.
Переглянуто 16 червня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JONATHAN з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Травень 2014 р.
Great location. Value for money. Will return again
Location. Nice ambience. Comfortable and clean. Although room aircon was not working properly...overall stay was enjoyable.
Near excellent. Great for shopping nearby and food
Переглянуто 24 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Florence з Малайзія
Група
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2014 р.
Great location , effective & friendly staffs
The staffs were very friendly & nice especially annie.the location was great.
Great location with effective staffs.our cruise was recommended by annie;Oriental sails & it was great. The tour guide, Mr.Tom was very friendly & take care of us throughout the trip.
Переглянуто 23 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sanggam з Індонезія
Група
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Травень 2014 р.
Great location & clean hotel
Clean, nice design, value for money
Short time of stay but quite impressed by this hotel. Friendly staff with very good service. Clean & nice interior.
Переглянуто 16 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wilson з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
Cheap price for quality hotel
location, price, staff
Same as my other review. Nothing bad to say about this hotel except maybe for the lackluster breakfast.
Переглянуто 02 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wilson з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
Best 3 star hotel in Hanoi
Location, price, cleanliness
Located near the lake and the old quarter. The staff speak good English and very accommodating to our requests. Rooms are spacious for their price and very clean.
Переглянуто 02 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

sue з Австралія
Сім"я зі старшими дітьми
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
good central hotet with very good staff
shopping,locality,staff
Very good
Переглянуто 02 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

SOON з Малайзія
Ділова поїздка
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2014 р.
Far exceeded my expectations.
Confortable decor, Room size near shopping area.
Very satisfactorily comfortable.
Переглянуто 26 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ron з Нова Зеландія
Поїздка вдвох
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2014 р.
Great location, excellent staff.
The staff, proximity to the lake and very good restaurants.
Excellent. Would highly recommend it.
Переглянуто 26 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

binh з Швеція
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
A excellent place to stay in Hanoi
it is close to HoanKiem lake where Hanoians gather to do all sorts of interesting acxtivities; it is in the middle of the old town; it is great value for money.
I thororughly enjoyed my stay at Gondola. I have been here several times before and strongly recommend it to other travellers.
Переглянуто 23 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: