Фантастичний 8,5
базуючись на 595 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 595 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 6,7
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Felicia з Нова Зеландія
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
but just breakfast could be a lot better
licstion, staff & cleanliness
Переглянуто 22 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maria з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
I'm back!
Good location, friendly staffs and clean room!
Came back to this hotel because the hotel is clean, friendly staffs and located at the center. The area is quiet and can comfortable rest.
Переглянуто 21 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Maria з Філіппіни
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Січень 2015 р.
Good hotel
Nice and clean hotel, good location, friendly staffs
Wonderful stay! The staffs welcome me warmly, they are friendly. The room is nice and clean.
Переглянуто 21 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

MAI з В'єтнам
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
Great for foreign travellers
City Centre, Clean, Friendly Staffs
Переглянуто 20 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mai з В'єтнам
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
Comfortable stay
Convenient location, new and modern design, great food
This was my second time staying in this hotel. The room is well decorated and nicely maintained with cleanliness. We had room service at quite reasonable price and the food was well prepared. The only thing made us not so pleased was the way the receptionist ask us "what are you going to do tomorrow morning?". It seems like we have to report our plan to her but it's not something we need to answer.
Переглянуто 13 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tam з США
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Липень 2015 р.
Great service.
Service, spoke English, air conditioning, location
Very accommodating. I had to book it last minute and they picked me up from the airport at 11:30pm.
Переглянуто 11 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

BRYAN з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Great Location and Service
Central Location near Hoan Kiem Lake and Cathedral, fantastic service by all staff and reasonable prices for food and drinks especially in the rooftop bar, Cielo.
I can't say enough about how accommodating the staff were from the minute I checked in to the moment I got in the car to leave. Great job, guys!
Переглянуто 30 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Stein з Норвегія
Пара
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Червень 2015 р.
Great hotel - Good service
1) Cleaniness in room and hotel in general. 2) location of htel in the old part and the pulsing restaurant / bar are of Hanoi - ok for us. 3) The staff service was good.
This was a good experience and we enjoyed this short stay in an old and pulsing part of Hanoi. Good service and fine attitude from staff. Clean hotel and location was good for us.
Переглянуто 27 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bee з Сінгапур
Бізнес-мандрівник
Номер підвищеної комфортності з видом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
nice and value for money stay. amazing front desk
friendly staff and clean room.
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Переглянуто 24 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Abdullah з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Nice and helpfull staff.. Good location
The location, easy landmark
Переглянуто 22 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: