Повернутися до інфо готелю

Фантастичний 8,5
базуючись на 588 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 588 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,6
  • Зручності 6,6
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість: 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Emmanuel S. з Індія
Ділова поїздка
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Great stay, mainly due to the GREAT STAFF
This is my second time staying in Gondola, the last time was a year ago. I had an issue with the AC however the staff moved me to another room the following day and kept checking to make sure everything was ok. The service at the Gondola is BEST SERVICE you will ever get at any hotel starting from the bell boys, the receptionist and managers. There was one especially VERY HELPFUL, PROFESSIONAL AND POLITE GIRL at the reception named TRANG in a red Ao Zai. She really went above and beyond to any issues I had.... so I thank her. Will definitely continue staying here the next time I'm back in Hanoi. Highly recommend Gondola.
Переглянуто 19 серпня 2016

Minh D. з В'єтнам
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Great!
It's great place for my trip.
Переглянуто 16 серпня 2016

PANG S. з Сінгапур
Ділова поїздка
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
o k
o k
Переглянуто 14 серпня 2016

PANG S. з Сінгапур
Ділова поїздка
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
o k
o k
Переглянуто 14 серпня 2016

Young M. з Південна Корея
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
.
.
Переглянуто 08 серпня 2016

edward H. з США
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Hanoi next
The hotel staff and facilities are excellent. I had small issue which was my fault by a booking error and the staff resolved to my satisfaction. Hanoi was ac difficult city to find my bearings but this hotel was easy to find cuz just nearby the lake and center
Переглянуто 28 липня 2016

Kittidet T. з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
staff friendly and helpfull, good location,
next time i will comeback again
Переглянуто 21 липня 2016

Julian J. з Великобританія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Clean and good location
In a quiet back street close to the lake.
Переглянуто 08 липня 2016

Tommy J. з Данія
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Okay hotel - friendly staff
The room we stayed in was very small, and the aircondition didn't work that well. The bathroom wasn't that big, but overall it was an okay room. We ordered a room with a view, but the window was so small and irrelevant, that I would not recommend this. Staff was very very friendly and helped us with booking taxi and rang the new hotel in Ninh Binh to get directions for us!
Переглянуто 15 червня 2016

Julian J. з Великобританія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2015 р.
Good location, clean
Good location in a quiet street close to the lake. Fairly new and well maintained. Helpful staff.
Переглянуто 13 червня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: