Фантастичний 8,5
базуючись на 593 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 593 відгуків
  • Чистота 8,6
  • Зручності 6,8
  • Розташування 9,0
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Сортувати за

Witsakorn з Таїланд
Поїздка вдвох
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2016 р.
Location
Good location for nightlife
Переглянуто 22 вересня 2016

GANZORIG з Монголія
Поїздка вдвох
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Convenient
Convenient centrally located
Переглянуто 20 вересня 2016

JANE з Малайзія
Сім"я зі старшими дітьми
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Вересень 2016 р.
Not a memorable experience
Location is great.Near to hoan kiem lake, eateries , Hotel room is clean Breakfast very basic Services non existence This is a place for touch n go customers. We were asked to pay USD30 to upgrade to suite despite checking in at 9pm and check out the next day at 8am. Have no reason to return.
Переглянуто 17 вересня 2016

Doanh з В'єтнам
Ділова поїздка
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
NIce hotel
business traveler staying for 2 night, very nice location and facilities
Переглянуто 16 вересня 2016

Emmanuel з Індія
Ділова поїздка
Апартаменти Юніор з балконом
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Great stay, mainly due to the GREAT STAFF
This is my second time staying in Gondola, the last time was a year ago. I had an issue with the AC however the staff moved me to another room the following day and kept checking to make sure everything was ok. The service at the Gondola is BEST SERVICE you will ever get at any hotel starting from the bell boys, the receptionist and managers. There was one especially VERY HELPFUL, PROFESSIONAL AND POLITE GIRL at the reception named TRANG in a red Ao Zai. She really went above and beyond to any issues I had.... so I thank her. Will definitely continue staying here the next time I'm back in Hanoi. Highly recommend Gondola.
Переглянуто 19 серпня 2016

Minh з В'єтнам
Поїздка вдвох
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Грудень 2015 р.
Great!
It's great place for my trip.
Переглянуто 16 серпня 2016

PANG з Сінгапур
Ділова поїздка
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
o k
o k
Переглянуто 14 серпня 2016

PANG з Сінгапур
Ділова поїздка
Двомісний номер з окремими ліжками підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2016 р.
o k
o k
Переглянуто 14 серпня 2016

Young з Південна Корея
Ділова поїздка
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
.
.
Переглянуто 08 серпня 2016

edward з США
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений двомісний номер з видом на озеро або оглядовою панорамою
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Hanoi next
The hotel staff and facilities are excellent. I had small issue which was my fault by a booking error and the staff resolved to my satisfaction. Hanoi was ac difficult city to find my bearings but this hotel was easy to find cuz just nearby the lake and center
Переглянуто 28 липня 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: