Дуже хороший 7,9
базуючись на 777 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 777 відгуків
  • Чистота 7,9
  • Зручності 7,4
  • Розташування 8,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,2
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 6,7
Сортувати за

Luke з Сінгапур
Пара
Напівлюкс з балконом
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2014 р.
Very good services n friendly
Hotel very near to foods n shopping. The hotel manager n staffs very helpful and friendly. The room very big n clean
Me and my wife feel very good n we really enjoy our stays
Переглянуто 14 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nattaporn з Таїланд
Пара
Поліпшений номер із низьким рівнем шуму
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2014 р.
All staff , they are good takcare and good service
Service , location , wifi
It's good location for city tour and near the famous place
Переглянуто 06 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Francis з США
Пара
Поліпшений номер із низьким рівнем шуму
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2014 р.
good location and friendly staff
good location, helpful staff, clean rooms
Centrally located near shopping and restaurants, helpful and friendly staff, take the walking tour on hotel map and you'll see a good part of the city
Переглянуто 05 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kok з Сінгапур
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер із низьким рівнем шуму
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
good location hotel
value, budget, location
good location within Hanoi main city, walking distance to all shop. 10min walk to lake area.
Переглянуто 04 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LOOI з Малайзія
Пара
Поліпшений номер із низьким рівнем шуму
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
Comfortable
Clean, comfortable, well-equipped room utilities, value for money.
Impressive room though it's cheap. It was above our expectation with the money we spent.The room was clean and comfortable with high speed internet.
Переглянуто 04 травня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mei з Малайзія
Бізнес-мандрівник
Королівський номер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2013 р.
Just Nice
Just Nice
Just Nice
Переглянуто 29 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

mark з Нова Зеландія
Пара
Поліпшений номер із низьким рівнем шуму
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
enjoyable
breakfast,staff and comfort
great
Переглянуто 28 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Chi з Гонконг
Індивідуальний мандрівник
Люкс із видом на місто
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
Good location
Good location, friendly staff
Переглянуто 23 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pauline з Великобританія
Пара
Поліпшений номер із низьким рівнем шуму
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
nice hotel,good service
room,location and staffs
The staffs were very helpful in all regards. The room was nice,clean and cosy with laptop and wifi.good location as well,just a minute walk to famous hoan kiem lake,ngoc son temple and near green tangerine restaurant,shopping center,night markets...the buffet breakfast was good enough with the price we paid,we liked pho very much and had that every morning.we will recommend this hotel to travellers who want to stay at cosy,friendly hotels
Переглянуто 23 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Kyle з США
Індивідуальний мандрівник
Поліпшений номер із низьким рівнем шуму
Зупинявся на одну ніч в Березень 2014 р.
Nice clean hotel centrally located with good WiFi
Location, WiFi and Price.
Great staff, good breakfast, clean room with solid WiFi. I'm a solo traveler who work remotely five days a week on USA time so solid WiFi is paramount.
Переглянуто 21 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: