arrow-up-icon
Повернутися до інфо готелю

Відмінно 8,4
базуючись на 1024 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Відмінно



із 1024 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,3
  • Зручності 7,9
  • Розташування 8,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість: 8,7
  • Страви/Організація харчування: 7,5

VLADIMIR R.
Російська Федерація
02 травня 2011
Уютный небольшой отель
Рядом со старым городом и автострадой
Это был последний 6-той отель на нашем пути по Вьетнаму. Курить нельзя, но выспались отлично - номера без окон - посему - тихо. Номера просторные, чистые, в одном из номеров даже был компьютер. Трансфер до аэропорта Ханоя заказали и оплатили в отеле - всё без опозданий.

Vladimir K.
Російська Федерація
12 травня 2010
2 дня в Ханое
приветливый персонал, удобное расположение, неплохой завтрак
грязные полотенца, старая мебель, слишком шумная улица напротив
были в Ханое 2 ночи, отель удобно расположен,в туристическом районе,в самом центре у озера возвращенного меча, нашли сразу, рядом много баров, ресторанчиков, и магазинов, в холле отеля есть представитель туристической сети Синькафе, экскурсию в Халонг брали у них...дороговато вышло процентов 20 переплатили..:-), номера так себе, полотеца не первой свежести, годится чтобы кости бросить на ночь, за 30 баксов можно найти отель получше, персонал приветливый, неплохо говорят на англиском, стараются помочь во всем

Zbigniew J.
Польща
08 березня 2012
Doskonała lokalizacja, obsługa i standard
Standard i obsługa hotelu na wysokim poziomie, śniadanie urozmaicone, smaczne i bez ograniczeń, forma szwedzkiego bufetu,hotel czysty, łazienki odpowiadające dobrym standardom europejskim, pokoje odpowiadające oczekiwaniom, cena umiarkowana. przy rezerwacji (przez Agodę) nalezy się liczyć ze wzrostem ceny pokoju w stosunku do przedstawionej przez Agodę w ofercie na stronie, róznica wynosi plus ca 15% czyli za pokój oferowany na stronie w cenie 30usd za dobe zapłaciłem 35 usd, oczywiście dostrzegłem to i zaakceptowałem o tym w trakcie jej dokonywania. Rezerwacja przez Agodę ma swój minus, jednokierunkowa komunikacja tylko w do hotelu, rodzi to problemy np. z dodtakowymi ewentualnie płatnymi usługami. Poprosiłem przez formularz Agody o transfer z lotniska zaznczjac, że przed wykoaniam usługi proszę o informację o ewentualnychy koswztach. serwis był w porządku jedank doipero na miejscu okazało się że jest bezpłatny od zamówienia trzech noclegów, na moje uwagi wyjaśnili ze nie mają mozliwości odpowiedzenia ponieważ Agoda nie udostepnia im mojego adresu e-mailowego.
Hotel usytuowany w dogodnym miejscu w pobliżu wszystkich atrakcyjnych miejsc. Zasadniczo w zasięgu 10 minut spacerem możemy dotrzć do dwóch światów Hanoi, stare miasto i nowe zasobne hanoi. Idąc z hotelu w prawą strone, idzieny do jeziora i starego miasta, które pokazuje Hanoi bliższe ogólnemu obrazowi. Idąc w lewo docieramy w okolice narodowego banku oraz opery i tu pojawia się inne Hanoi, czyste, zasobne piękniejsze. Trzeba zobaczyć obydwa obrazy aby nie pozostać tylko z wizerunkiem zaułków, które nie zdążyły jeszcze się zmienić. Wrażenie negatywne to poczucie otaczającego cię brudu na ulicach jednak bez typowych np dla Tajlandii zapachów. Rekompensuje jednak te wrazenia ogólna życzliwość i uśmiech jakim obdazają cię Wietnamczycy. Z uwag dodtakowych - należy uważać na złodziei w tzw sliping busach oraz mafię taksówkową przy dworcach. Określenie jazdy na licznik jest chwytem na klienta licznik nabija w takiej taksówce dwa, trzy cztery razy szybciej niż powinien.

Jerzy W.
Польща
27 січня 2012
Świetna lokalizacja ale małe pokoje
superlokalizacja
Miła sympatyczna, pomocna obsługa.Super lokalizacja, w samym centrum Hanoi - wszędzie blisko.Pokoje czyste,sympatycznie urządzone, ale małe.Śniadania dość dobre.Można liczyć na pomoc obsługi hotelowej.

Luis O.
Малайзія
23 червня 2016
No comments
No

Pairote L.
Таїланд
07 червня 2016
Best staff best location but save money
Very good location

Lee K.
Малайзія
19 травня 2016
Great location, friendliest staffs, exceeding expectations
Booked 2 rooms with this hotel and we managed to have early check-in and also room upgrades when we arrived, which we were very glad of. Also, booked a tour package with them to travel to Halong Bay and some transportation arrangements. I liased with Ms Yen whom been nothing but lovely and was wonderful in giving us advise on local places to eat (the non-overrated eateries). Her hospitality really made us feel at ease and well taken care of in a foreign country where we don't even speak their language. Kudos!

Carissa L.
Сінгапур
18 травня 2016
:)
Nothing to complain about

Carissa L.
Сінгапур
18 травня 2016
:)
Location is good, wifi a little slow but otherwise useable :) Breakfast is good with personalised service and LOTS of healthy and sweet fruits yum!

Maria C.
Філіппіни
14 травня 2016
Great and very hospitable and team
The hotel is small but the food they serve during breakfast and hospitality of they staff - from the night shift front desk officer Juan, the manager Nam and Day officer Yen and all the rest of the team gave 5 star quality service to us and the rest of the guests. They were very attentive to the needs of the guests and remembered our names. Definitely a 10!!