Повернутися до інфо готелю

Фантастичний 8,4
базуючись на 1041 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1041 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,3
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,9
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість: 8,7
  • Страви/Організація харчування: 7,5
Перевірені відгуки

VLADIMIR R.
Російська Федерація
02 травня 2011
Уютный небольшой отель
Рядом со старым городом и автострадой
Это был последний 6-той отель на нашем пути по Вьетнаму. Курить нельзя, но выспались отлично - номера без окон - посему - тихо. Номера просторные, чистые, в одном из номеров даже был компьютер. Трансфер до аэропорта Ханоя заказали и оплатили в отеле - всё без опозданий.

Vladimir K.
Російська Федерація
12 травня 2010
2 дня в Ханое
приветливый персонал, удобное расположение, неплохой завтрак
грязные полотенца, старая мебель, слишком шумная улица напротив
были в Ханое 2 ночи, отель удобно расположен,в туристическом районе,в самом центре у озера возвращенного меча, нашли сразу, рядом много баров, ресторанчиков, и магазинов, в холле отеля есть представитель туристической сети Синькафе, экскурсию в Халонг брали у них...дороговато вышло процентов 20 переплатили..:-), номера так себе, полотеца не первой свежести, годится чтобы кости бросить на ночь, за 30 баксов можно найти отель получше, персонал приветливый, неплохо говорят на англиском, стараются помочь во всем

Zbigniew J.
Польща
08 березня 2012
Doskonała lokalizacja, obsługa i standard
Standard i obsługa hotelu na wysokim poziomie, śniadanie urozmaicone, smaczne i bez ograniczeń, forma szwedzkiego bufetu,hotel czysty, łazienki odpowiadające dobrym standardom europejskim, pokoje odpowiadające oczekiwaniom, cena umiarkowana. przy rezerwacji (przez Agodę) nalezy się liczyć ze wzrostem ceny pokoju w stosunku do przedstawionej przez Agodę w ofercie na stronie, róznica wynosi plus ca 15% czyli za pokój oferowany na stronie w cenie 30usd za dobe zapłaciłem 35 usd, oczywiście dostrzegłem to i zaakceptowałem o tym w trakcie jej dokonywania. Rezerwacja przez Agodę ma swój minus, jednokierunkowa komunikacja tylko w do hotelu, rodzi to problemy np. z dodtakowymi ewentualnie płatnymi usługami. Poprosiłem przez formularz Agody o transfer z lotniska zaznczjac, że przed wykoaniam usługi proszę o informację o ewentualnychy koswztach. serwis był w porządku jedank doipero na miejscu okazało się że jest bezpłatny od zamówienia trzech noclegów, na moje uwagi wyjaśnili ze nie mają mozliwości odpowiedzenia ponieważ Agoda nie udostepnia im mojego adresu e-mailowego.
Hotel usytuowany w dogodnym miejscu w pobliżu wszystkich atrakcyjnych miejsc. Zasadniczo w zasięgu 10 minut spacerem możemy dotrzć do dwóch światów Hanoi, stare miasto i nowe zasobne hanoi. Idąc z hotelu w prawą strone, idzieny do jeziora i starego miasta, które pokazuje Hanoi bliższe ogólnemu obrazowi. Idąc w lewo docieramy w okolice narodowego banku oraz opery i tu pojawia się inne Hanoi, czyste, zasobne piękniejsze. Trzeba zobaczyć obydwa obrazy aby nie pozostać tylko z wizerunkiem zaułków, które nie zdążyły jeszcze się zmienić. Wrażenie negatywne to poczucie otaczającego cię brudu na ulicach jednak bez typowych np dla Tajlandii zapachów. Rekompensuje jednak te wrazenia ogólna życzliwość i uśmiech jakim obdazają cię Wietnamczycy. Z uwag dodtakowych - należy uważać na złodziei w tzw sliping busach oraz mafię taksówkową przy dworcach. Określenie jazdy na licznik jest chwytem na klienta licznik nabija w takiej taksówce dwa, trzy cztery razy szybciej niż powinien.

Jerzy W.
Польща
27 січня 2012
Świetna lokalizacja ale małe pokoje
superlokalizacja
Miła sympatyczna, pomocna obsługa.Super lokalizacja, w samym centrum Hanoi - wszędzie blisko.Pokoje czyste,sympatycznie urządzone, ale małe.Śniadania dość dobre.Można liczyć na pomoc obsługi hotelowej.

Viness M.
США
25 серпня 2016
Great hotel. Staff is very welcoming and nice. Just near the famous lake and near restaurants and coffee shops. Highly recommended.

Janus T.
Сінгапур
22 серпня 2016
Worth my money
Just a short one night stay, not much to comment about as everything was up to my expectations. The only thing that I could comment on would probably be the old doors and that they joined 2 twin beds instead of providing a queen bed as requested but that's just nitpicking.

Michelle G.
Філіппіни
21 серпня 2016
Value for money, clean, great location
Accommodating staff, room has a lot of amenities for price, they clean the room on a daily basis, really comfy bed. Airport transfers convenient. Walking distance to lake and rest of old quarter. Thanks Aquarius Legend for an awesome stay! Will stay there again.

Ray G.
Австралія
21 серпня 2016
Friendly
Nice clean rooms located in a good area close to attractions. The staff are exceptional helping with further travels and booking airline tickets etc I would recommend this hotel

Lay T.
Малайзія
08 серпня 2016
Great location
Great location with friendly staffs!

Lay T.
США
08 серпня 2016
Aquarius Legend Review
We stayed here one night. The staff are friendly and kind. The breakfast is good. But the dinning room is small. One issue we had was the bathroom shower tub leaks water to the bathroom floor. The bed sheets have stains and more likely not replaced after a guest leave. One of the bed sheet has a dried booger (found this out in the morning). We booked 2 rooms. One room has a window view to the street, but the 2nd room has no windows to the outside. The price was ok, but if we knew all the shortcomings, would would pay a bit more and get a better place.