2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 2584 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2584 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Послуги 8,7
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за
Перевірені відгуки

Juergen з Німеччина
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 6 ночей в Жовтень 2014 р.
Very convenient
Nearby to train station, value for money, city centre
Very comfortable for a short stay.
Переглянуто 16 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jaroslav з Словакія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
4 star hotel
staff
It was ok
Переглянуто 11 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Suk з США
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Травень 2015 р.
Hospitable staff!
Staff went above and beyond!! Sandy and Liverpool were very helpful. Rooms were adequate.
Staff was very warm, helpful, and made this stay in an otherwise average hotel. While it was in the old quarter, it requires a 15 min walk to the lake. The surrounding streets was close to a funeral home, railroad (didn't hear the train), and bars/dance club. It was walkable to the sights such as Hoa Loa prison, Women's museum, water puppet show, Hoan Kiem Lake. We initially booked the deluxe room, which were rooms w/ a small window and very basic. When we returned from Halong Bay, we upgraded to the king room, which was larger. The breakfast was overall not memorable, pho was very salty. The restaurant above, Purple cherry also served mediocre food, but offered a nice roof top and breezy view of the city.
Переглянуто 06 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sin з Сінгапур
Група
Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Квітень 2015 р.
Good stay in Hanoi
The staffs are very friendly and approachable, the room is decent and clean
Stay in Rising Dragon Palace Hotel is enjoyable and comfortable.
Переглянуто 02 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tahir з Сінгапур
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
Great value for money
Clean, location, staff
Except room service (it is not 24/7) was very good
Переглянуто 24 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Cynthia з Малайзія
Група
Сімейні апартаменти
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Worst service we have ever received
Breakfast ready by 6am. Room was clean. Location alright.
Awful treatment from staff. Shouting and screaming when we refused to pay extra charges we never agreed to. Even when we as guests tried to calm the staff down, more screaming and voice raising ensued. Never have we as travelers experienced such nasty treatment by a service department.
Переглянуто 20 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wui з Сінгапур
Поїздка вдвох
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
good experience
staffs, rooms, breakfast
Wonderful. Staffs were helpful and give suggestions on where to tour around the vicinity. Were helpful in booking taxi for us too.
Переглянуто 16 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

andrea з Італія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2015 р.
good quality
breakfast clean room
staff friendly good price for quality
Переглянуто 10 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Amy з Великобританія
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2015 р.
Fantastic hotel
Friendly staff, comfortable beds and very clean!
We had a great time at the hotel. We've travelled all over Vietnam and this was one of my favourite hotels. The staff are very attentive and helpful.
Переглянуто 05 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pelle з Швеція
Ділова поїздка
Делюкс
Зупинявся на 6 ночей в Березень 2015 р.
good hotel
1the staff 2the food 3the beds
Very good
Переглянуто 05 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: