arrow-up-icon
Повернутися до інфо готелю

2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 2581 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2581 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,7
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість: 8,7
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Перевірені відгуки

Przemyslaw U.
Польща
28 листопада 2013
W 100% polecam ten hotel w tej cenie 110 zł za dob
pokuj, śniadania, lokalizacja
Obsługa uwijała się jak mrówki, pokoje bardzo ładne i czyste, część bez okien, ja dałbym temu hotelowi nawet 4 gwiazdki

BARTOSZ F.
Польща
13 травня 2013
Nie polecam tego hotelu nikomu.
Jedynym plusem tego hotelu jest jego położenie.
Obsługa strasznie niemiła i na każdym kroku trzeba uważać, żeby nie zostać oszukanym przez nich. Jeśli ktoś szuka hotelu, w którym chciałby wypocząć, niech poszuka innego.

Boguslaw B.
Польща
20 квітня 2013
Miły pobyt
Przyjemna obsługa, dobry serwis wycieczkowy, czystość
Przyjechaliśmy rano, nie było problemu z wcześniejszym zakwaterowaniem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pomoc przy organizacji wycieczki na Halong bay nieoceniona. Jakość współgrała z ceną. Byliśmy bardzo zadowoleni.

Maciej R.
Польща
09 травня 2012
Super, godny polecenia hotel!!:)
Bardzo przyjazna obsługa, pokoje zgodne z opisem, bardzo czyste
Dobre śniadania, wi-fi działa bardzo dobrze w pokojach, bardzo sympatyczny hotel, w trakcie pobytu w Hanoi wrócimy tu na pewno:)

jaroslaw T.
Польща
12 січня 2012
Swietrna obsługa
Lokalizacja bardzo dobra , personelo bardzo profesjonalny i zyczliwy
Obecnie trawja roboty budowwlane w bezposrednim sasiedztwie hoteklu co wpływa na jego atrakcyjnosć ale wspaniała obsługa niweluje te skutki

Svein R.
Норвегія
11 грудня 2015
Vert good
Staff
Perfect

Onggo S.
Індонезія
03 грудня 2015
Fantastic Hotel
Very nice and comfortable hotel, great service with great staff
Wonderful!

shamliah Y.
Малайзія
17 жовтня 2015
We were moved to DRAGON PEARL HOTEL
A walking distant to old quarter side and abt 15mins walk to the the lake n little paris.
Staff was very accomodating and help to recommend us places to eat with value for money :)) cheers Ling their front reception for making it a wonderful stay ;) i wld definitely be back there

Andre W.
Бельгія
06 жовтня 2015
the hotel was closed for reparation.
Ok very friendly staff. Their organisation was adaquate staff aranged a taxi and send us to sister hotel

Stephen D.
США
07 вересня 2015
nice place to stay
breakfast, nice rooms, staff
The hotel's location was a bit away from the lake but plenty close enough to walk everywhere. The rooms was clean and comfortable and the staff was very pleasant. Breakfast was well done with a good selection of things. This was a very good value.