2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 2584 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2584 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Послуги 8,7
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за

Przemyslaw з Польща
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
W 100% polecam ten hotel w tej cenie 110 zł za dob
pokuj, śniadania, lokalizacja
Obsługa uwijała się jak mrówki, pokoje bardzo ładne i czyste, część bez okien, ja dałbym temu hotelowi nawet 4 gwiazdki
Переглянуто 28 листопада 2013

BARTOSZ з Польща
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2013 р.
Nie polecam tego hotelu nikomu.
Jedynym plusem tego hotelu jest jego położenie.
Obsługa strasznie niemiła i na każdym kroku trzeba uważać, żeby nie zostać oszukanym przez nich. Jeśli ktoś szuka hotelu, w którym chciałby wypocząć, niech poszuka innego.
Переглянуто 13 травня 2013

Boguslaw з Польща
Пара
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2013 р.
Miły pobyt
Przyjemna obsługa, dobry serwis wycieczkowy, czystość
Przyjechaliśmy rano, nie było problemu z wcześniejszym zakwaterowaniem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pomoc przy organizacji wycieczki na Halong bay nieoceniona. Jakość współgrała z ceną. Byliśmy bardzo zadowoleni.
Переглянуто 20 квітня 2013

Maciej з Польща
Пара
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2012 р.
Super, godny polecenia hotel!!:)
Bardzo przyjazna obsługa, pokoje zgodne z opisem, bardzo czyste
Dobre śniadania, wi-fi działa bardzo dobrze w pokojach, bardzo sympatyczny hotel, w trakcie pobytu w Hanoi wrócimy tu na pewno:)
Переглянуто 09 травня 2012

jaroslaw з Польща
Пара
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2011 р.
Swietrna obsługa
Lokalizacja bardzo dobra , personelo bardzo profesjonalny i zyczliwy
Obecnie trawja roboty budowwlane w bezposrednim sasiedztwie hoteklu co wpływa na jego atrakcyjnosć ale wspaniała obsługa niweluje te skutki
Переглянуто 12 січня 2012

Svein з Норвегія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 6 ночей в Грудень 2015 р.
Vert good
Staff
Perfect
Переглянуто 11 грудня 2015

Onggo з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2012 р.
Fantastic Hotel
Very nice and comfortable hotel, great service with great staff
Wonderful!
Переглянуто 03 грудня 2015

shamliah з Малайзія
Група
Сімейні апартаменти
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
We were moved to DRAGON PEARL HOTEL
A walking distant to old quarter side and abt 15mins walk to the the lake n little paris.
Staff was very accomodating and help to recommend us places to eat with value for money :)) cheers Ling their front reception for making it a wonderful stay ;) i wld definitely be back there
Переглянуто 17 жовтня 2015

Andre з Бельгія
Бізнес-мандрівник
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2015 р.
the hotel was closed for reparation.
Ok very friendly staff. Their organisation was adaquate staff aranged a taxi and send us to sister hotel
Переглянуто 06 жовтня 2015

Stephen з США
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
nice place to stay
breakfast, nice rooms, staff
The hotel's location was a bit away from the lake but plenty close enough to walk everywhere. The rooms was clean and comfortable and the staff was very pleasant. Breakfast was well done with a good selection of things. This was a very good value.
Переглянуто 07 вересня 2015


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: