2015
Фантастичний 8,5
базуючись на 2584 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 2584 відгуків
  • Чистота 8,7
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,7
  • Послуги 8,7
  • Ціна-якість 8,7
  • Страви/Організація харчування: 7,8
Сортувати за

Przemyslaw з Польща
Пара
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Листопад 2013 р.
W 100% polecam ten hotel w tej cenie 110 zł za dob
pokuj, śniadania, lokalizacja
Obsługa uwijała się jak mrówki, pokoje bardzo ładne i czyste, część bez okien, ja dałbym temu hotelowi nawet 4 gwiazdki
Переглянуто 28 листопада 2013

BARTOSZ з Польща
Пара
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Березень 2013 р.
Nie polecam tego hotelu nikomu.
Jedynym plusem tego hotelu jest jego położenie.
Obsługa strasznie niemiła i na każdym kroku trzeba uważać, żeby nie zostać oszukanym przez nich. Jeśli ktoś szuka hotelu, w którym chciałby wypocząć, niech poszuka innego.
Переглянуто 13 травня 2013

Boguslaw з Польща
Пара
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2013 р.
Miły pobyt
Przyjemna obsługa, dobry serwis wycieczkowy, czystość
Przyjechaliśmy rano, nie było problemu z wcześniejszym zakwaterowaniem. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pomoc przy organizacji wycieczki na Halong bay nieoceniona. Jakość współgrała z ceną. Byliśmy bardzo zadowoleni.
Переглянуто 20 квітня 2013

Maciej з Польща
Пара
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2012 р.
Super, godny polecenia hotel!!:)
Bardzo przyjazna obsługa, pokoje zgodne z opisem, bardzo czyste
Dobre śniadania, wi-fi działa bardzo dobrze w pokojach, bardzo sympatyczny hotel, w trakcie pobytu w Hanoi wrócimy tu na pewno:)
Переглянуто 09 травня 2012

jaroslaw з Польща
Пара
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Грудень 2011 р.
Swietrna obsługa
Lokalizacja bardzo dobra , personelo bardzo profesjonalny i zyczliwy
Obecnie trawja roboty budowwlane w bezposrednim sasiedztwie hoteklu co wpływa na jego atrakcyjnosć ale wspaniała obsługa niweluje te skutki
Переглянуто 12 січня 2012

Svein з Норвегія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 6 ночей в Грудень 2015 р.
Vert good
Staff
Perfect
Переглянуто 11 грудня 2015

Onggo з Індонезія
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2012 р.
Fantastic Hotel
Very nice and comfortable hotel, great service with great staff
Wonderful!
Переглянуто 03 грудня 2015

shamliah з Малайзія
Група
Сімейні апартаменти
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
We were moved to DRAGON PEARL HOTEL
A walking distant to old quarter side and abt 15mins walk to the the lake n little paris.
Staff was very accomodating and help to recommend us places to eat with value for money :)) cheers Ling their front reception for making it a wonderful stay ;) i wld definitely be back there
Переглянуто 17 жовтня 2015

Andre з Бельгія
Бізнес-мандрівник
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2015 р.
the hotel was closed for reparation.
Ok very friendly staff. Their organisation was adaquate staff aranged a taxi and send us to sister hotel
Переглянуто 06 жовтня 2015

Stephen з США
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2015 р.
nice place to stay
breakfast, nice rooms, staff
The hotel's location was a bit away from the lake but plenty close enough to walk everywhere. The rooms was clean and comfortable and the staff was very pleasant. Breakfast was well done with a good selection of things. This was a very good value.
Переглянуто 07 вересня 2015


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: