Фантастичний 8,6
базуючись на 259 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 259 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Зручності 7,3
  • Розташування 9,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,5
  • Робота персоналу: 9,0
  • Ціна-якість 8,6
  • Страви/Організація харчування: 7,9
Сортувати за

Wooi з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
Good Location and value for money
Artisan is located near to the lake which is provides good access to the night market and walking streets. The rooms are a little old but adequate enough and provides sufficient value for money.
Переглянуто 17 серпня 2016

Chiung-Hui з Тайвань
Група
Номер підвищеної комфортності з видом на озеро
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Okay
The air-conditioner was not even work in hot summer! :( Lake-view was nice only during the night time (before 23:00). Nice breakfast balcony view. The Location is very convenient as well.
Переглянуто 22 червня 2016

TSUNG з Тайвань
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
good
good
Переглянуто 05 травня 2016

Lisa з Німеччина
Поїздка вдвох
Двомісний номер або номер Твін Делюкс з видом на місто
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
Great location, nice breakfast café
The location was perfect, old center reachable by feet. Room with balcony to the street perfect for a little rest while watching the street. Not to noisy during the night. The breakfast across the street was great, while sitting in the first Floor balcony.
Переглянуто 01 травня 2016

Suzanne з США
Індивідуальний мандрівник
Делюкс з виглядом на місто
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Perfect Boutique Hotel in Tree-lined Perfect Location!!
Get the Lakeview room. It's worth the extra $10.00. The location is perfect!!! My Halong Bay cruise was canceled due to monsoon and they found at their Boutique hotel across the street and upgraded me to suite with balcony because this happened then I returned to Lakeview the next night. The staff especially Jenny and the time are so great. Trust me as I travel the world and this is perfect place in Old Town Hanoi.
Переглянуто 19 квітня 2016

KIM з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеної комфортності з видом на озеро
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Good
Location , service , lake view
Переглянуто 13 квітня 2016

KWANGSIK з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Номер підвищеної комфортності з видом на озеро
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2016 р.
Perfect Hotel
Nice and very good hotel , Very good meal , very kind staff.
Переглянуто 18 березня 2016

Donald з Малайзія
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
One of the Best Hotels in Hanoi
Breakfast, Location and Value
After coming to Hanoi for so many times and staying in so many hotels. I think this hotel deserve a good recommendation from me. Just felt that this hotel is perfect for the money I paid for. The breakfast is one of the best among all the hotels I have stayed before. Buffet and request for eggs in any style that u want. Location is also perfect as well. 5 min to almost anywhere that u want in Hanoi like the lake, night market, old quarters and etc. Value is what I want to stress. You can't really get anything close to the money that I paid for this hotel room.
Переглянуто 16 березня 2016

Shirley з Філіппіни
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2016 р.
Very nice hotel.
Nice location. Good breakfast.
Переглянуто 11 березня 2016

Tuan з Філіппіни
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Лютий 2016 р.
All good, except bus service
the price of bus service is not consistent
Переглянуто 25 лютого 2016


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: