Фантастичний 8,3
базуючись на 1734 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1734 відгуків
  • Чистота 8,2
  • Зручності 7,7
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Послуги 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за
Перевірені відгуки

yong з Китай
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Листопад 2014 р.
物超所值的小酒店
地段很好,内部装修不错,服务人员热情周到!
这是家小小的酒店,客房不多,但是越南河内的酒店都是这样,尤其是古老街道这一片,小而舒适和可爱,值得!
Переглянуто 17 листопада 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jie з Китай
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Жовтень 2014 р.
预算不高的首选
服务,卫生,区位
位置,服务,舒适度都对得起这个价位,当然如果想要五星级的环境就不用考虑这了,比国内的快捷好,价格也合适
Переглянуто 15 жовтня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

BAOSHI з Китай
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
经济型酒店
房间很大,服务很好,地理位置优越
因为飞机晚点很晚才到酒店,服务人员很热情友好,给升级了一间豪华客房,但是房间床上有很多蚂蚁;预定了两天,可是第二天由于房满被安排到了另外一家酒店,房间档次被前期预定的还要低了一个档次,幸好是行程的最后一天了要放开始会有响心情。
Переглянуто 08 червня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

BAOSHI з Китай
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2014 р.
位置很优越
位置优越,服务到位,食物美味
第一天晚上给升级了房间,但是第二天由于客满被换到了另外一间酒店,房间非常小,卫生间也很小,相比第一天的条件差非常大。
Переглянуто 08 червня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

CHENCHEN з Китай
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Березень 2014 р.
服务不错
服务
我们是凌晨4点到达河内,要坐下午的飞机到芽庄,所以预定了这家酒店稍作休息。当我们到酒店的时候,我们预定的房间刚刚办理退房,因为无处可去,我们还是决定住并不干净的房间,服务生把情况和我们说明了,感觉还蛮真诚,酒店还有一位会说中文的服务员,虽然只呆了几个小时,而且是并不干净的房间,总体感觉还说的过去。
Переглянуто 03 квітня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

xi з Китай
Пара
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Лютий 2014 р.
房间干净但是噪音大
房间干净工作人员态度好酒店位置好
酒店为我们升级了房间档次,很感谢,工作人员态度很友善。但是房间外围噪音很大(可能是空调外机的声音),让我没睡好。酒店早饭供应很少,自助台上早饭种类少,量也很少。
Переглянуто 05 лютого 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Jintao з Китай
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Березень 2015 р.
消费唔高,可以考虑
工作人员服务蛮亲切的
总体感觉还不错,就是网络要气死人,时好时坏
Переглянуто 03 квітня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LIEN з Тайвань
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Квітень 2016 р.
小而美,價格便宜的酒店
酒店的職員很親切,很好的交通位置,距離36街、還劍湖不到10分鐘的路程,整體來說算是性價比很高的飯店。
Переглянуто 26 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Howard з Тайвань
Індивідуальний мандрівник
Тримісний Делюкс
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2015 р.
圓工很熱心,很好的交通位置,位於36古街
員工很好,交通很方便
Переглянуто 02 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

JUNG-PAO з Тайвань
Бізнес-мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Лютий 2014 р.
工作人員友善, 但房間設備不佳
工作人員友善
Переглянуто 10 березня 2014
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: