Фантастичний 8,3
базуючись на 1733 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 1733 відгуків
  • Чистота 8,2
  • Зручності 7,8
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,3
  • Робота персоналу: 8,6
  • Ціна-якість 8,5
  • Страви/Організація харчування: 7,6
Сортувати за
Перевірені відгуки

YOUNGJO з Японія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
I enjoyed staying there.
I stayed there only one night. So I can't judge everything about the hotel. But I think it is really reasonable price and the people are so kind to me. Location is good. It is very near the Hoan Kiem Lake and takes 5 minutes on foot. When I tried to find good place to eat, the clerk recommended one. It is a vietnamese buffet which I can enjoy vietnamese food as much as I can. I was satisfied the choice. Than you to all.
Переглянуто 30 травня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

damien з Канада
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Good
Will come back for sure
Переглянуто 26 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Christian з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 5 ночей в Травень 2016 р.
Clean and covenient but...
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Переглянуто 26 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Viet з В'єтнам
Група
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
My review
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Переглянуто 25 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yin з Малайзія
Група
Сімейний номер Делюкс з видом на місто (для 4 дорослих)
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Decent Place
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Переглянуто 23 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bui з В'єтнам
Сім"я зі старшими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Nice -
Nice place and really friendly staffs :--)
Переглянуто 16 травня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

Johanna з Намібія
Ділова поїздка
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 7 ночей в Квітень 2016 р.
Good
Really enjoyed my stay there
Переглянуто 06 травня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

viet з В'єтнам
Індивідуальний мандрівник
Підвищеного комфорту
Зупинявся на 3 ночей в Квітень 2016 р.
Location good
Should have breakfast inside Hotel
Переглянуто 05 травня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

bin з В'єтнам
Поїздка вдвох
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Переглянуто 05 травня 2016
Один мандрівник вважає цей відгук корисним. А Ви?

mandeep з В'єтнам
Сім"я з малими дітьми
Підвищеного комфорту
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
Satisfactory
Satisfactory
Переглянуто 03 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: