Дуже хороший 7,9
базуючись на 44 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже хороший



із 44 відгуків
  • Чистота 8,4
  • Зручності 8,0
  • Розташування 7,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,7
  • Послуги 8,2
  • Ціна-якість 8,4
  • Страви/Організація харчування: 6,8
Сортувати за

Marko з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Травень 2013 р.
Clean with extremely nice receptionist
Receptionist, location, cost
The hotel was excellent value for money and the staff were terrific.
Переглянуто 26 травня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

yukyung з Південна Корея
Бізнес-мандрівник
Двомісний номер
Зупинявся на 6 ночей в Жовтень 2012 р.
near exhibiton hall walk to 15mins
rent bycle, free internet,
normal size room. free internet, near exhibiton hall walk to 15mins. rent bycle 1day -10euro. it;s good! try, near supermarket(walk to 15mins.) near metro. 5mins
Переглянуто 05 травня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Pakorn з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Одномісний номер
Зупинявся на одну ніч в Березень 2013 р.
Good room, Very cheap and nice service
Cheap, Fast Internet, Good service
Переглянуто 28 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Artur з Польща
Індивідуальний мандрівник
Двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Вересень 2012 р.
Fantastic, basic hotel
convenient location, nice and large room,
The hotel is located near the U-bahn station U2 which takes to ZOO and other attractions. Rooms where basic but nice and clean. Receptionists were morose but I was checked-in in few minutes and got all the necessary info. Very glad with the free access to internet
Переглянуто 27 вересня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lesly з Перу
Сім'я з дорослими дітьми
Двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2012 р.
An ok hotel
good value for money
The room was smaller than what it looked in the pictures, there was no AC and the fridge was off, on the other hand it was very clean and it had wifi in the room and elevator. Honestly not impressed but it was ok. Also i checked in agoda again the hotel but could not find it again posted for some reason.
Переглянуто 09 серпня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Benjamin з США
Пара
Двомісний номер
Зупинявся на 12 ночей в Березень 2012 р.
Hidden apartment gem of Berlin
Size, location, no noise
The room itself is closer to an apartment, in terms of size, than the ads let on (which is a huge plus). My girlfriend and I were pleasantly surprised to find a large unit - if it had had a kitchen, it would've been perfect. The hotel staff don't speak much english, but they were willing to try and meet halfway in terms of communication so it all worked out just fine. Location wise, there's a grocery store or two nearby, a few restaurants, and the underground that'll take you anywhere you need to go in a few minutes.
Переглянуто 08 червня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

sayed з Єгипет
Бізнес-мандрівник
Одномісний номер
Зупинявся на 6 ночей в Травень 2012 р.
very good hotel with very good staff
the staff are very helpful the hotel is very near to airport and city center
i enjoyed my stay very much with a very good price
Переглянуто 31 травня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Thi з Австралія
Пара
Двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Січень 2012 р.
Average Hotel but good value
Didn't stay in the hotel that long but hotel was standard and average
Переглянуто 01 лютого 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tommy з Бельгія
Пара
Двомісний номер
Зупинявся на 4 ночей в Грудень 2011 р.
Good location, very friendly and helpful staff
Right between Tegel Airport and city centre. Excellent for shopping and sightseeing tours. Nice and clean rooms. Great German breakfast.
We are a couple from mainland China and we truly enjoyed staying at the Concorde Hotel am Studio. The staff was always friendly and helpful and the communication in English was very smooth. We will certainly return to this hotel next time we are around. One should pay attention that while staying in Germany, the local conducts should always be respected.
Переглянуто 02 січня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Bjarne з Данія
Індивідуальний мандрівник
Одномісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2012 р.
Vidunderligt hotel med smilende betjening
Værelset, beliggenhed, morgenmad
Et vidundeligt hotel, kommer jeg igen til Berlin er der ingen tvivl jeg vil igen bo på dette hotel, beliggenhed er godt værelset er fantastisk betjeningen er pragtfuld, et hotelt jeg vil anbefale til alle.
Переглянуто 10 серпня 2012
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: