arrow-up-icon
Повернутися до інфо готелю

Дуже добре 8,0
базуючись на 26 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Дуже добре



із 26 відгуків
  • Умови перебування в готелі/Чистота: 8,2
  • Зручності 7,0
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Робота персоналу: 7,8
  • Ціна-якість: 8,0
  • Страви/Організація харчування: 8,2

Whitney M.
США
17 листопада 2011
Great hotel with comfy beds!
The beds were very comfortable, good location to Potsdamer Platz train station, friendly staff
The hotel was nice, the staff were friendly. We had a big breakfast for free at the hotel to prepare us for the day. The only inconvenience is ringing the bell and waiting for someone inside to let you in.

Torben L.
Данія
24 листопада 2014
Gammelt, hyggeligt g slidt
Stedet, atmosfæren, venligheden
Skønt

Ronny G.
Швеція
03 вересня 2012
Trevligt hotell med bra läge
Läget, frukosten, bussförbindelser
Hotellet var mycket charmigt. Man har behållit en gammal, rustik inredning. Allt var rent och fräscht. Vårt rum var ganska litet men hade hall med skrivbord. Det vette mot den charmiga innergården så det var inget störande trafikbuller. Frukosten var enastående. Potsdamer Strasse är ingen fin gata men 2 bussar stannar utanför hotellets dörr. Så man har utmärkta förbindelser till alla turistmål. Det tar 10 min att promenera till Potsdamer Platz.

Carla F.
Швеція
21 липня 2012
Charmigt hotell
Som att komma tillbaka till början av 1900 talet
Andra gången jag besöker detta fantastiska hotell i närheten av Potsdamerplats. Den här gången utnyttjade vi bussarna som går utanför dörren med tio min mellanrum. Du kommer då till Potsdamerplats (S och U bahn)eller till Alexanderplats (förbi Berlin mitte). Trevlig personal och mer än godkänd fruckostbuffé.

Sara W.
Швеція
20 липня 2012
Spännande hotell med fantastisk personal
inredningen, personalen
Jag och min kompis bodde på detta hotell under vår vistelse i Berlin.Har ingenting negativt att säga, hotellet var spännande inrett och byggnaden som hotellet ligger i är byggd på 1800-talet.Mycket högt i tak och en massa antika saker att titta på.Vi stortrivdes!Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam, inget verkade vara ett problem för dem.Mycket bra hotell!

Henrik H.
Швеція
09 травня 2012
Helt ok hotell
Helt OK hotell
Läget var inte extremt bra - dock är det en relativt utspridd stad så bra läge kanske är extra svårt i Berlin - dock falsk marknadsföring att kalla sig för Potsdamer Platz när det tog tio minuter att gå dit..

Marina C.
Франція
12 квітня 2016
Décevant
La note ne correspond pas et m'a induite en erreur. Chambre minuscule , nous avons eu froid pendant la première nuit avec simplement deux petites couettes pour tenir , avec en guide de réponse un personnel peu souriant. Rideau de douche cassée. Je ne recommande pas

Rene S.
Данія
28 травня 2013
Hyggeligt hotel hvor vi har boet et par gange nu,
Beliggenhed personale. Prisen

CLAUDE B.
Франція
14 березня 2012
Hôtel agréable
Hôtel bien situé et bien desservi au niveau des transports
nous avons passé un agréable séjour : chambre spacieuse et très propre. les petits déjeuners copieux. l'arrêt de bus devant l'hôtel. personnel pas toujours souriant mais professionnel. sauf une hotesse charmante (le soir).

Erwin S.
Нідерланди
25 лютого 2012
Vriendelijk hotel met centrale ligging
Fijne bedden, geweldig ontbijt
het verblijf in dit hotel is ons erg goed bevallen. dichtbij diverse metrolijnen, dus ideaal om de stad te bezichtigen.