Фантастичний 8,4
базуючись на 18 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 18 відгуків
  • Чистота 9,1
  • Зручності 8,0
  • Розташування 9,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,8
  • Робота персоналу: 8,7
  • Ціна-якість 8,1
  • Страви/Організація харчування: 7,2
Сортувати за
Перевірені відгуки

Elizabeth з Данія
Сім"я зі старшими дітьми
Двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Жовтень 2014 р.
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Переглянуто 22 жовтня 2014

Iben з Данія
Поїздка вдвох
Двомісний номер
Зупинявся на 4 ночей в Квітень 2013 р.
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Переглянуто 25 квітня 2013

Albin з Швеція
Ділова поїздка
Двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Травень 2012 р.
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Переглянуто 29 серпня 2012

Viktor з Швеція
Поїздка вдвох
Двомісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2012 р.
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Переглянуто 18 липня 2012

Veldman з Нідерланди
Поїздка вдвох
Двомісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2012 р.
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Переглянуто 28 жовтня 2012

Trine з Норвегія
Група
Одномісний номер
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2013 р.
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Переглянуто 24 жовтня 2013

Katharina з Німеччина
Ділова поїздка
Зупинявся на 2 ночей в Серпень 2013 р.
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen
Lage, Service
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Переглянуто 28 серпня 2013

Krzysztof з Німеччина
Ділова поїздка
Зупинявся на одну ніч в Березень 2013 р.
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung
Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
Переглянуто 04 квітня 2013


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: