2015
Хороший 7,5
базуючись на 520 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 520 відгуків
  • Чистота 7,8
  • Зручності 7,3
  • Розташування 8,7
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,3
  • Послуги 7,5
  • Ціна-якість 7,0
  • Страви/Організація харчування: 6,6
Сортувати за

poh з Малайзія
Індивідуальний мандрівник
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 4 ночей в Серпень 2016 р.
Good Location
Been here before and came back again to stay. Still love the location and staffs!
Переглянуто 28 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

khalaifah з Кувейт
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 9 ночей в Серпень 2016 р.
It's a good hotel
The room is small
Переглянуто 28 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

abdul з Малайзія
Пара
Двомісний номер економ
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
near hyde park
good location, the service of staff and very freindly
Переглянуто 23 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

abdul з Малайзія
Пара
Стандартний сімейний номер
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2016 р.
good location
near the hyde park, easy to get public transport
Переглянуто 23 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mohammed з Об'єднані Арабські Емірати
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 5 ночей в Липень 2016 р.
Nice stay in London
We stayed 5 nights in Corus hotel this time and we liked the hotel lication. It is close to all main raoads by walking. Queensway is 15 to 20 minutes walk, Edgware Road is 25 to 30 minutes walk. Hyde park entrance is just opposite the hotel. Lancaster Gate tube station is very close to hotel. One thing disturbed us and was annoying, False Fire Alarm was activated during both of our stay in the hotel. We had to evacuate , there was no proper management from the hotel. I think hotel need to fix this problem and ensure Fire Alarms Activations are accurate, not just false alarm. Appart from that everything was ok. If you look for reasonable price and good location to the London attractions this hotel is a good choice.
Переглянуто 21 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Mohammed з Об'єднані Арабські Емірати
Сім'я з дорослими дітьми
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Enjoyable stay
We stayed one night but we came back to same sam hotel for 5 nights more.
Переглянуто 21 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Daniel з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 2 ночей в Липень 2016 р.
Located next to the train station
Corus Hotel is located next to the Lancaster Gate Station which makes travelling around London convenient. The room which they originally offered me was extremely small, old and had a very strong cigarette smell. After I gave them the feedback of the room smelling of cigarettes, the reception agreed to allocate me to another room which was extremely clean. There are also not much to eat within the vicinity of the hotel, but it was an overall good stay due to the convenience of having the hotel next to the train station, and right across Hyde Park.
Переглянуто 13 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rebekah з Австралія
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
Staff rude
Staff slow and rude. Check in took 20mins and we were the only ones in the cue. Room small, shower hot water didn't work and the tv wouldn't turn off.
Переглянуто 07 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

george з Китай
Бізнес-мандрівник
Стандартний двомісний номер з окремими ліжками
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2015 р.
good
Good hotel
Переглянуто 01 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Abdullah з Оман
Пара
Стандартний двомісний номер
Зупинявся на 12 ночей в Липень 2016 р.
Good value for money.
Every things wifhin walking distance and staffs were very kind.
Переглянуто 01 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у будь-якому номері цього бронювання. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: