Фантастичний 8,1
базуючись на 206 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 206 відгуків
  • Чистота 8,4
  • Зручності 7,9
  • Розташування 9,5
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,0
  • Робота персоналу: 8,0
  • Ціна-якість 7,5
  • Страви/Організація харчування: 7,1
Сортувати за

Bret з Австралія
Бізнес-мандрівник
З однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на одну ніч в Липень 2016 р.
Fantastic
Great location right on the beach. Staff are friendly and helpful. Rooms are spacious and comfortable
Переглянуто 01 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Ineke з Австралія
Індивідуальний мандрівник
1 спальня
Зупинявся на 3 ночей в Липень 2016 р.
Don't expect to sleep or find a park
This hotel is attached to a pub which makes it difficult to sleep because of the music noise. And parking is a nightmare on weekend nights. The staff are the best thing about the place.
Переглянуто 05 липня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

kelly з Сінгапур
Сім'я з маленькими дітьми
2 спальні
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Great views and spacious
Free bus into city .. great ocean views hence good chillout location
Переглянуто 17 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Wendy з Австралія
Пара
З однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2016 р.
Great weekend
Will stay again
Переглянуто 14 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

James з Австралія
Бізнес-мандрівник
З однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на 4 ночей в Травень 2016 р.
Love this
Great place close to track
Переглянуто 13 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

LARYSA з Австралія
Індивідуальний мандрівник
Студія
Зупинявся на 4 ночей в Червень 2016 р.
Thank you
Thank you very much. My stay was fantastic.
Переглянуто 07 червня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Yanni з Китай
Пара
Студія
Зупинявся на 2 ночей в Травень 2016 р.
good
good
Переглянуто 25 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Miss з Австралія
Бізнес-мандрівник
Студія
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Sad review
Been staying here for a few trips, but this time round I was very disappointed! My linen was not replaced prior to my stay and smelt awful! Complained and I the staff apologised and gave me my parking off! My tv didn't work either and reception wasn't answering my calls!
Переглянуто 20 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Rifaat з Австралія
Бізнес-мандрівник
З однією спальнею з видом на океан
Зупинявся на одну ніч в Травень 2016 р.
Fantasia location
In glenelgh right across from the water, close to airport Many facilities in the hotel like cafe and a bar Nice spacious apartment Balcony and a very comfortable bed for a good night sleep
Переглянуто 13 травня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Harald з Австралія
Пара
Односпальневі апартменти
Зупинявся на одну ніч в Квітень 2016 р.
overall a good choice
bed was very good and all things you need where there and functional. from our side we had a very nice beach and sea view
Переглянуто 10 квітня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: