Фантастичний 8,2
базуючись на 110 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Фантастичний



із 110 відгуків
  • Чистота 8,3
  • Зручності 8,0
  • Розташування 9,4
  • Комфортність номерів/Стандарт: 8,1
  • Послуги 8,5
  • Ціна-якість 8,0
  • Страви/Організація харчування: 7,1
Сортувати за

Jessica з Австралія
Сім'я з маленькими дітьми
Стандартний номер з видом на пляж
Зупинявся на 3 ночей в Листопад 2015 р.
Amazing
Service, cleanliness, view
Переглянуто 27 листопада 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Weasl з Таїланд
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер з видом на пляж
Зупинявся на 3 ночей в Жовтень 2015 р.
Awesome location right in the heart of Airlie
Location. Comfort. Service
Very pleasant and relaxing
Переглянуто 19 жовтня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Nino з Австралія
Пара
Номер Твін Village
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2015 р.
Relaxing break
Pool, location and free parking
Room was a generous size with 2x queen size beds....awesome!! Airlie Beach is a great spot for a winter break.
Переглянуто 07 вересня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Monica з Австралія
Пара
Вигляд на океан
Зупинявся на 7 ночей в Серпень 2015 р.
Can't go wrong
Location, staff, value
Absolutely amazing! - definitely would stay again
Переглянуто 17 серпня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Gail з Австралія
Пара
Вигляд на океан
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
airlie beach stay
location,cleanliness,staff performance
The staff were very efficient when we arrived. The accommodation was clean and roomy with a great view of the ocean and surrounding islands,the harbour and the street activity. The location had easy access to the esplanade and main shopping precinct and restrurants we didn't have to take our car out for the 3 days we were there. We were able to walk to Cannonvale along the waterfront past Abel Marina with beautiful views along the way. Have stayed at this hotel many years ago would stay there again.
Переглянуто 03 липня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

vicki з Австралія
Пара
Village - номер
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
fantastic place
central location, room servicing, restaurants
we really enjoyed our stay here,friendly staff,room servicing attention to detail was fantastic,hotel has nearly everything on site, overall a great stay and will definitely be praising the hotel via word of mouth.
Переглянуто 30 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ji з Південна Корея
Індивідуальний мандрівник
Стандартний номер з видом на пляж
Зупинявся на 2 ночей в Червень 2015 р.
Great
Location service and view
JUNE
Переглянуто 30 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Matina з Австралія
Пара
Стандартний номер з видом на пляж
Зупинявся на 5 ночей в Червень 2015 р.
Best location
Location, very clean and easy to get around.
Переглянуто 14 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Terapat з Таїланд
Пара
Village - номер
Зупинявся на 3 ночей в Червень 2015 р.
Value for money, good
Close to the shop
Very good
Переглянуто 12 червня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Lillian з Австралія
Пара
Вигляд на океан
Зупинявся на 3 ночей в Травень 2015 р.
holidays
room location and price
Wonderful and would certainly return
Переглянуто 18 травня 2015
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

Оберіть Вашу програму лояльності

Зверху сторінки натисніть PointMAX і Ви побачите багато популярних авіакомпаній та програм лояльності для вибору.

2

Оберіть номер з балами

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Заробити до 4900 балів

Кожний підходящий номер покаже кількість балів, які Ви отримаєте при бронюванні.

3

Увійдіть та отримайте бали!

  • ID члена програми
  • Я не планую проживати у цьому готелі. Я роблю бронювання для іншої людини.

Введіть номер учасника для обраної Вами програми при бронюванні. Ви отримаєте кількість балів, вказану при бронюванні після ви'їзду. Це так просто!

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: