Хороший 7,3
базуючись на 410 відгуках

Останні відгуки клієнтів

Виберіть тип мандрівки
Хороший



із 410 відгуків
  • Чистота 7,0
  • Зручності 6,5
  • Розташування 8,2
  • Комфортність номерів/Стандарт: 7,4
  • Робота персоналу: 7,3
  • Ціна-якість 7,9
  • Страви/Організація харчування: 6,3
Сортувати за

Elena з Російська Федерація
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 14 ночей в Квітень 2013 р.
Удолбное расположения
недалеко от пляжа, бесплатный проводной интернет, хорошее расположение
Переглянуто 27 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Alexey з Російська Федерація
Індивідуальний мандрівник
Делюкс
Зупинявся на 9 ночей в Березень 2013 р.
Отель, - только переночевать.
Удобное расположение, если берешь машину в аренду.
Кондиционер в номере не работал. Точнее работал очень шумно, и отрубался охладив комнату до +25С. Регулировке это действие не поддавалось.
Переглянуто 08 квітня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Tsuranova з Російська Федерація
Сім"я з малими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 8 ночей в Січень 2013 р.
3 звезды с отличным видом.
довольно просторные номера
отель оправдывает свои 3 звезды. минимум необходимого, довольно просторные номера, балкон с отличным видом, чистое постельное белье, кондиционер, холодильник, кофеварка, все работало и нареканий не вызывало. номера убирают ежедневно. есть детская кровать по запросу.но очень потрепанные ванные комнаты.сантехника в плачевном состоянии, показалось что вода с каким то запахом, но такое часто бывает на островах. завтраки мы не брали, так что сказать нечего. красивым видом из окна отель обязан небольшой возвышенности на которой он расположился, но эта сопка по вечерам да еще и с коляской давалась с большим трудом. (бесплатный фитнесс так сказать). по большому счету ожидать чего то от отеля сверхъестественного не стоит. персонал довольно милый.
Переглянуто 27 січня 2013
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Gilbert з Філіппіни
Група
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2015 р.
Refreshing
Beach and ammeties are close. It was my 1st time in guam and i had a wonderful stay. Il probably be back evry year
Переглянуто 25 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Sundre з Філіппіни
Група
Делюкс
Зупинявся на 4 ночей в Вересень 2016 р.
sundre c.
The food in their restaurant is really very satisfying.
Переглянуто 13 вересня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Alex з США
Ділова поїздка
Номер Делюкс
Зупинявся на 5 ночей в Серпень 2016 р.
5 STARS, What more can be said.
"I'LL BE BACK"
Переглянуто 31 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

YONGGUG з Південна Корея
Сім"я зі старшими дітьми
Делюкс
Зупинявся на одну ніч в Серпень 2016 р.
good location~
nearby downtown, good view but many noise the next room!
Переглянуто 16 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

ELKA з Філіппіни
Поїздка вдвох
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Bbooked this trip with a girl friend to spend a few days away from our kids.
Location - a lot of uphill/downhill walking but manageable. Perpendicular to Westin and beside Pacific Place which both have bus stops. Less than 10 minutes from the airport. Room - towels were fresh, bed and pillows were firm. Furniture saw better days. Microwave, mini ref, coffee making facilities and ice bucket were provided. Complimentary bottled water was only provided on first day. Staff - considerate and accomodating. I was sick when I arrived and asked if we can check in early. Receptionist advised a room just freed up and will need cleaning first. Told us to grab lunch and go back.
Переглянуто 15 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

Liza з Філіппіни
Поїздка вдвох
Номер Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Good location
Good location. Friendly Staff
Переглянуто 11 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?

sam з Філіппіни
Сім"я зі старшими дітьми
Делюкс
Зупинявся на 3 ночей в Серпень 2016 р.
Our favorite hotel in Guam
Stayed for 3 nights this time. Requested for a room on a high floor, towards the edge of the hallway away from the elevators; but, never got it! Would have rated the staff with 5 stars/ Excellent but during our first day, we never got our complimentary water that should have been given once on your first day of stay. After stating this to the front desk, was told they will be looking into it but, still never got those bottle of water.
Переглянуто 11 серпня 2016
Чи вважаєте Ви цей відгук корисним?


1

2

3

1234

Почніть зараз та оберіть улюблену програму: